ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ | ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

DYPA showcase mockup

Ο μεγαλύτερος Οργανισμός στην Ελλάδα, ο ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), εισέρχεται στην νέα ψηφιακή εποχή με τη συνεργασία του με τη Lioncode. Μοναδικός σχεδιασμός με σύγχρονο UI και UX για τη νέα πλατφόρμα η οποία διαθέτει αναρίθμητες καινοτόμες λειτουργικότητες.

Η πλατφόρμα υλοποιήθηκε έτσι ώστε να είναι πλήρως προσαρμοσμένη σε όλες τις συσκευές, from scratch για τον ΔΥΠΑ μετά από βαθιά κατανόηση του Οργανισμού και ενός μεγάλου σχεδιασμού του έργου από την εταιρεία μας. Βασικό της χαρακτηριστικό, ότι είναι πλήρως συμμορφωμένη με το πρότυπο WCAG 2.1 AAA, με σκοπό να δίνει την δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να την επισκεφθεί.

Η σχεδίαση και η κατασκευή της πλατφόρμας του ΔΥΠΑ πραγματοποιήθηκε βήμα – βήμα από το μηδέν. Μια πλατφόρμα φιλική προς τον χρήστη που είναι εύχρηστη και οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν γρήγορα και απλά σε κάθε σελίδα. Τα μενού, τα κουμπιά προτροπής και οι χρήσιμοι σύνδεσμοι έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται ακόμη πιο κατανοητή η χρήση της πλατφόρμας.

Η πλατφόρμα είναι προσαρμοσμένη σε όλες τις κινητές συσκευές, tablet και υπολογιστές. Δίνοντας την προσοχή μας στο μέγιστο, η πλατφόρμα καλύπτει κάθε τύπο συσκευής σε κάθε διάσταση οθόνης, έτσι ώστε ο χρήστης να μην χάνει καμία πληροφορία. Κάθε element, εικόνα και γραφικό είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Τέλος, για την πλατφόρμα prosvasis.dypa.gov.gr, η οποία είναι πλήρως συμμορφωμένη στο πρότυπο WCAG 2.1 AAA, η Lioncode βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο στα Impact Bite Awards 2022.

Let the project speak for itself