ΔΕΥΑ Θάσου

ΔΕΥΑΘ | ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΑΣΟΥ

showcase mockup deyath

Η Lioncode έχει αναλάβει αρκετά projects για δημόσιες υπηρεσίες σε δήμους, περιφέρειες και σε ολόκληρη τη χώρα. Μία από αυτές τις υπηρεσίες είναι η ΔΕΥΑ Θάσου, η οποία εμπιστεύτηκε τη Lioncode για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της. Η κύρια προτεραιότητα της ΔΕΥΑ Θάσου ήταν η τεχνολογική ανάπτυξη και η προσαρμογή της ιστοσελίδας στα νέα δεδομένα.

Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε ένας πλήρως λειτουργικός ιστότοπος, που παρέχει στους πολίτες όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και πληροφορίες που χρειάζονται, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα γραφεία της ΔΕΥΑΘ.

responsive showcase deyath

Μέσω της ιστοσελίδας deyathassou.gr, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν αναλυτικές πληροφορίες για την ΔΕΥΑ Θάσου, να αξιοποιήσουν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (όπως το e-Bill) που παρέχει και να ενημερωθούν για τα έργα που υλοποιούνται στο νησί της Θάσου. Επιπλέον, μπορούν να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα, τις αποφάσεις του Δ.Σ, τους διαγωνισμούς και τα δελτία τύπου μέσω των σελίδων ανακοινώσεων και άρθρων. Τέλος, η επικοινωνία με την υπηρεσία γίνεται εύκολα μέσω τηλεφώνου, ανάλογα με το τμήμα που ενδιαφέρει τον χρήστη, ή μέσω μιας φόρμας αναφοράς βλάβης για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.