ΔΕΥΑ Νέστου

ΔΕΥΑΝ | ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΣΤΟΥ

deyan-showcase-mockup

Εκτός από τον Δήμο Νέστου, μία ακόμη Δημόσια Υπηρεσία της Επαρχίας συνεργάζεται με την Lioncode. Ο λόγος γίνεται για την ΔΕΥΑ ΝΕΣΤΟΥ, η οποία εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για την ανάπτυξη και την σχεδίαση της ιστοσελίδας της, με κύριο μέλημα της την τεχνολογική της ανάπτυξη και την προσαρμογή της στα νέα δεδομένα. 

Έτσι λοιπόν, αναπτύχθηκε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον (UI-UX), παρέχοντας του σημαντικές υπηρεσίες και πληροφορίες που χρειάζεται, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να βρεθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ. 

Συγκεκριμένα με μια επίσκεψη στο deyanestou.gr θα βρείτε αρκετές πληροφορίες σχετικά με την ΔΕΥΑΝ, τα έργα και τις υπηρεσίες που παρέχει με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Γεωθερμίας. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε από τις σελίδες των ανακοινώσεων και των άρθρων για τα θέματα που σας αφορούν. Τέλος, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την Υπηρεσία μέσω τηλεφώνου ανάλογα με το τμήμα που σας ενδιαφέρει για να λύσετε οποιαδήποτε απορία ή μέσω μιας φόρμας αναφοράς βλάβης για όποιο πρόβλημα σας παρουσιαστεί.

deyan responsive showcase

Η συνεργασία, ωστόσο, της ΔΕΥΑΝ με την Lioncode συνεχίζεται με την ανάπτυξη ενός ERP πληροφοριακού συστήματος, σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες της Υπηρεσίας, για την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των διεργασιών της.