fbpx

Μπαμπατζίμ

Ξεκίνησε από τον Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλο του Σταύρου το 1875 στην Κωνσταντινούπολη με ιδιόκτητα αμπέλια στους Δελλιώνες της Σηλυβρίας. Με την ανταλλαγή πληθυσμών το 1922 έρχεται στη Χρυσούπολη Καβάλας όπου και συνεχίζει την ποτοποιία μέχρι το τέλος της ζωής του το 1937. Από τότε η επιχείρηση, έχοντας πλέον φθάσει στην τέταρτη γενιά και με έδρα πάντοτε την Χρυσούπολη στο Νομό Καβάλας, παράγει το Γνήσιο και Παραδοσιακό ΟΥΖΟ και ΤΣIΠΟΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ με το ίδιο μεράκι και με την ίδια μοναδική συνταγή του ιδρυτή της.